HKSpolčo (Pepík)

Ahoj lidičkové

Toto téma bych chtěl věnovat našim stránkám a tomu, co byste rádi změnili.

Je mi jasné, že takových věcí by byla spousta, jde mi hlavně o to, zjistit, co byste tady chtěli mít, můžete také psát, co se vám na těchto stránkách líbí.

Moje vize je taková, že by se měly dát dohromady témata doby, jak mně správně Miriam připomněla, chyběl zde uživatel, ktrerý komentář napsal, chtěl bych zde zavést ještě jakési hodnocení komentářů, no uvidíme, jestli se to povede.

Co se mně nelíbí na těchto stránkách?

Myslím, že by zde měl být více sjednocený design, obrázky tlačítek jsou všude jiné, vzniklo to postupným vývojem, jak to pořád vylepšuji, tak se to nějak rozhodilo, zprávy také nejsou dořešené, ale myslím, že ty ještě počkají, každý stejně píše spíš na chat. Taky se snažím zpříjemňovat administrátorské části, aby to Alča a Monika měli lepší, ale pořád to není ono, to uznávám.

Co se mi líbí?

Velkou radost mám dodnes z hry Chcete být misionářem, i když to občas dělá problémy kvůli sessionu, i tak si myslím, že to je nejlepší hra, kterou tu máme. Líbí se mi výběr designů, z toho posledního mám největší radost, i když každému může vyhovovat něco jiného a poslední věc, kterou bych zde zmínil jsou profily, nastavení i zobrazování, myslím, že je to mnohem lepší, než dříve, i když ještě stále to má své mouchy, jo a chat je už taky dobrej.

Tak prosím napísejte, jak to vidíte vy, ať se taky něco dozvím.

Díky a mějte se, čágo bélo ...



HKSpolčo (Pepík) (Alka) ikona

No, já musím říct, že se mi fakt líbíjou ti smajlíci na chatu, tam je prostě výběr pro každou situaci Wink. Hra chcete být misionářem se mi líbí a pořád mě baví a se vzhledy jsem taky spokojená. :) No, dál mě nic moc konkrétně nenapadá, ale stačí se kouknout do menu a hnedka jde vidět, že na těchto stránkách by se nikdo nenudil. Myslím, že není nic, co by se mi nelíbilo, nebo co by mi nevyhovovalo, akorát si myslím, že tahle stránka si určitě zaslouží více návštěvníků a aktivnějších uživatelů ;)

HKSpolčo (Pepík) (Alka) ikona

Navrhovala bych změnu názvu stránek pro větší otevřenost vnějšku. Kromě toho zde mi nefungoval komentář, když jsem měla nastavený vzhled Nemo. Jinak jsou stránky super.Kiss

HKSpolčo (Pepík) (Alka) ikona

Děkuji Alce za připomenutí, už jsem to opravil, hádaly se tam dva javascripty, takže jeden musel ustoupit, takže jsem zrušil takový ten lítací pruh nahoře.

HKSpolčo (Pepík) (Alka) ikona

Napadl mě sqělý nápad, pojmenování našich stránek, aby se sem nikdo nebál přijít.

Nazval jsem naše stránky "Online spolčo", pokud máte někdo lepší návrh, nebo se vám tento nelíbí, tak to prosím napište sem a můžeme to změnit, zatím tam nechám online spolčo, připadá mi to jednoduché a zároveň věcné, díky Alce za nápad.


Vyhledávání na stránkách